tisdag, november 28, 2006

Strul, strul, strul...

...varför får man aldrig va nöjd?

Ikväll skulle vi skriva kontrakt med köparna av lägenheten men nu har de fått problem med banken, igen. De verkar inte ha nån vidare ekonomi så nån förälder ska stå som medsökande på lånet vilket banken inte godkände *SUCK* Mäklaren förmedlade kontakt med deras bank som de samarbetar med så förhoppningsvis löser det sig redan idag! Annars vet jag inte vad som händer. Mäklaren sa att en ny spekulant kontaktat henne och var intresserad av visning men vi vill ju bara få klart allting!

Sen har vi huset, fick en offert igår från snickaren, toppen! Säljaren har även hon anlitat en snickare som varit där och offererat, på ett belopp som ligger 75´000kr lägre. Men den snickaren har inte alls räknat på lika omfattande renoveringar som vår. Hoppas bara att det inte blir strul där också! Är så sjukt trött på allt det här nu och vill bara få lite lugn o ro.
Julstämningen kommer nog inte dyka upp förän nästa höst för i år känns det inge kul :( ÄN!

Ska bli såå skönt att få åka upp till Sälen några dagar över jul med släkten!
Har köpt alla julklappar till barnen men inte till nån annan, är ju dessutom rätt pank numera eftersom vi måste spara på fp-dagarna.

Äsch, det känns som om jag bara är super-negativ numera :(

På fredag ska vi iaf till mamma och baka pepparkakor och lussebullar!!! DET ska bli kul!
Tyra är en riktig linslus, det är inte Saga, hon vänder sig bort så fort man tar fram kameran, därför finns det inte så mycket bilder på henne just nu...
När första snön kom så passade vi såklart på att vara ute och leka.

Tyra kan leka själv hur länge som helst, det är riktigt roligt att iaktta henne på hennes framfart :)

2 kommentarer:

Sofia sa...

Hoppas allt löser sig snart så ni får lite ro innan julstressen sätter in. Skönt att åka iväg över jul. Kramar

Anonym sa...

Så söta tjejer så!! Dennis är som Saga, vänder ryggen till när en kamera dyker upp! Hoppas allt löser sej nu för er. kramar från norr