lördag, november 04, 2006

Köpt hus!

Japp, nu har vi köpt hus. Detblev ett litet hus men tomten och läget är underbart. Inflyttning blir troligtvis 1 mars, om vi inte får köpare på vår lgh som vill flytta in tidigare. Säljaren av huset flyttar nu i helgen så huset står redo för oss :)
Detkänns lite märkligt, lite overkligt...
Igår spelade grannarna techno på högsta volym som vanligt och då kändes det så otroligt skönt att veta att vi snart slipper dem :)

Mäklaren kommer och fotograferar vår lgh på måndag och visning blir 19 nov. Det innebär att vi har massor att göra under helgen med nedpackning av prylar. Dessutom ska vi handla, Saga ska på gympa, Richard ska på konsert ikväll och jag ska på underbaraBarn-mässan imorgon. Hm, kan man utöka dygnen med några timmar?

Första snön kom i veckan och Saga är överlycklig! Igår var vi ute på fm och hon tvärdäckade i våra sängar efter lunch, helt slut :) Tyra tyckte oxå att snö var toppen, men hon behöver en bättre overall, hennes var alldeles blöt när vi kom in, inte rakt igenom som tur är.

Tyra ställer sig upp mot allt nu, hon har även börjat klättra och kommer upp för trappstegen i trappen.

Nä nu får jag nog gå o göra lite nytta...

4 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!! Var de det huset du skrev om i början av veckan? Iså fall tror jag ni gjort de bra, FRIHET är ordet! =) Kram å grattis

Diana sa...

Å GRATTIS till huset! Måste kännas underbart :) Ni längtar inte alls nu va!? ;)

Sofia sa...

Grattis till huset

Sarah sa...

Ååååh SPÄNNANDE! Så avis, är också flyttesugen.... :-)

Måste kännas helhärligt att ha köpt hus!!

/Sarah m Max o Julia fr aff