lördag, augusti 19, 2006

Så var helgen här, Richard har jour hela helgen så det blir inte mycket fritid över till mig inte. Tänkte ev packa in barnen och åka till EKO och köpa bla balar med hushålls- o toa-papper, det går ju åt endel av båda med två små kladdfior hemma :)

Igår var Saga på sitt allra första barnkalas! En dagiskompis hade bjudit hela avdelningen fast alla kom inte, de blev ca 10 st vilket var precis lagom. Tur med vädret hade de också så de kunde leka ute på tomten. Sen bjöds det såklart på tårta, en Pippi-tårta, jättefin! Födelsedagsbarnet fick sen hjälp av alla gäster att öppna paketen *fniss* det var som om de fyllde år allihop.
Tog lite bilder som jag ska försöka lägga in här sen...
Tyra fick vara hos mormor de 2 timmar vi var borta och det hade gått jättebra, skönt. Det var ju första gången hon var ensam utan mig eller Richard.

Om två veckor fyller Saga 3 år men vi nöjer oss med släkten på kalas vi :) Ska ta någon dag nästa vecka och åka till Toys´r us o kika lite. Hon kommer få en barn-servis, en kaffebryggare och en brödrost av oss, det köpte vi på ullaredpå semestern.

Inga kommentarer: