torsdag, januari 04, 2007

Snart flyttar vi!

Det känns fortfarande så overkligt :)
På tisdag får vi tillträde till huset och den 20:e går flyttlasset. Jag är fortfarande nojjig för hur vi ska få plats, särskillt när vi nu tömmt alla bokhyllor och bara det är typ 12 fyttlådor :/
Richard däremot är eld och lågor och ser inga problem, skönt iaf att han är så odelat positiv :)

Vi har fått konstaterat att vi inte kommer kunna få bredband till huset :( Det är ju ett fritidshusområde så de har väl inte dragit in det dit än. Vi har beställt ett 3G-modem så vi kommer kunna surfa lite snabbare än med vanligt modem iaf. Tyvärr kommer det kanske ta lång tid att ladda upp bilder här då så det blir kanske bara en massa text, vi får se.

Nåt trevligt som hände igår var att hon som äger huset nu ringde till Richard och talade om att luftvärmepumpen pajjat! Hon kommer alltså sätta in en ny, snacka om flyt.Den kunde lika gärna pajjat om en vecka ju :))

Tyra har förresten börjat gå, hon tar ett par steg och stannar o sen sätter hon sig ner, det går ju snabbare att krypa. Men det är definitivt pågång! Under julhelgen lärde hon sig dessutom att klappa händerna och att ställa sig upp från sittande utan att ta stöd motnågot :)

Nu vaknade hon...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul me flytt! Kommer och kikar & hälsar på när vi kommer ner där efter påsk nångång! =)
Kram från norr

Sofia sa...

Lycka till idag med stora flytten

Sofia sa...

Hejsan!
Vet att ni inte har internet som förr men är ju så nyfiken på hur det går i nya "lilla" huset. Hoppas ni trivs superbra och att det fungerat bra att bo på mindre yta.
Kram